OVER SAM
Heerlijk genieten
CONCEPT
Pareltje van Bazel
KAART
Ontdek onze kaart
RESERVEER
Kom genieten
CONTACT
Contacteer ons
VRAGEN?
Vind je antwoord
Frisdrank
Cola / Cola Zero
London Essence Indian Tonic
London Essence Ginger Beer
London Essence Ginger Ale
Schweppes Tonic
Water plat / bruis (25cl)
Water plat / bruis (75cl)
lovi appelsap “Kruibeken”
Homemade Ice-Tea
Lipton ice tea
Lipton ice tea green
Ritchie Limonade Orange
Ritchie Limonade Pompelmoes
Tomatensap ‘Big Tom’
Pompelmoes / Tonic “Pomton”

Bier
Stella Artois "draft"
Karmeliet 25cl "draft"
Duvel
La Chouffe
La Chouffe 0%
Trippel D’Anvers
Kasteel Rouge
Cornet
Orval
Liefmans
Liefmans 0%
Kriek Boon
Oude geuze boon
De koperen markies Rouge
De koperen markies blond 8
Stella Artois 0%
Cocktails
Mojito
Espresso martini
Moscow Mule
Negroni "fred jerbis"
Lazy red cheeks
Dark 'n Stormy
Spirits
Haku vodka
Campari
Aperol spritz
Tanduay gold rum
Havana bruine rum
Bacardi witte rum
Pastis Henri Bardouin
Pastis mmantverpia
Gin & Vermouth
Citadell
Polder classic
Polder Cauterhoek
Buss N°509 Grapefruit
Cuberdon
Fred Jerbis
mmantverpia
Roku
Vermouth Martini Reserva wit
Vermouth Martini Reserva rood
Vermouth Fred Jerbis rood
0% Alcohol
Mocktail Lazy red cheeks
Mocktail Moscow Mule
Mocktail mojito
Polder gin + tonic
OSAN Verbena
Pierre 0 “wit”
Pierre 0 “rood”
Porto
Sherry
Sake
Valdespino manzanilla Sherry
Amontillado Sherry
Offley Porto Rood
Offley Porto rood 20 yo
Offley Porto wit
Sake “Vintage”
Warme dranken
Koffie
Espresso
Koffie verkeerd
Cappuccino
Verse thee
Verse munt thee
Baileys coffee
French coffee
Irish coffee
Digestieven
Whisky
Limoncello
Baileys
Calvados busnel
Xanté cognac pear
Grappa maestri
Frapin Vsop cognac
Cointreau
Amaretto
Amaretto mmantverpia
Grand marnier
Whisky Gouden Carolus
Whisky Gouden Carolus Blaasveld
Whisky Chivas
Whisky Arran 10y
Whisky Johnnie Walker Green label
Sam's Bar Bites
"Apero"
Parmezaan Churros
Chili-ketchup I mayo zwarte look I capucine blad
Nacho’s Classic
Zure room I huisgemaakte tomatensaus
Chorizo mais Cakes
Sweet chili I koriander
Krokante kip
Zure room I haring kaviaar I bieslook
Goujonettes wijting
Verse tartaar I limoen
Serrano
Handgesneden ham
Oesters oesterij
Platte oesters 4/0 1 stuk
Oesters oesterij
Creuse 1 stuk
Royal Belgian Caviar 10g
Creuse 1 stuk

Apero plankje
Tapasplankje
Italiaanse ham, spaanse ham, albondigas, ansjovis, manchego, focaccia , mini kroketten
Voorgerechten
To share or not to share
Garnaal kroket 2 stuks
Peterselie I limoen I verse tartaar
Asperges gerookte zalm
Venkel I mosterdzaad I basilicum
Tartaar zeebaars
Gazpacho doperwten I tuinbonen
Vitello Tonnato
Kappers I gepekelde ui I zongedroogde tomaat
Gyozas met fue
Rijst noedels I sojascheuten
Open ravioli
Scampi I mini paksoi I bisque schaaldieren
Hoofdgerechten
Vis ragout
Kabeljauw I kokkels I fregola I puntpaprika
Lamskroon
Bloemkoolzalf I boontjes I hachis parmentier I lamsjus
Fillet mignon
Mini wortel I champions I bordelaise I frietjes in ossenwit
Catch Of The Day
Asperges I lamsoor I mousseline I aardappelzalf
Kreeft kruidenboter 600 gram
Aardappel in de schil I sucrine
Asperges op vlaamse wijze
Kriel aardappelen
Side dishes
Patatas bravas
Tomatensaus I krielaardappelen
Verse frietjes
Verse mayonnaise
Smaken van de chef
Wandeling doorheen de kaart om te delen met uw tafelgenoot
6 Smaken
2 Apero bites I 2 koude I 2 warme bereidingen
Aangepaste wijnen: + € 16 pp
8 Smaken
2 Apero bites I 2 koude I 4 warme bereidingen
Aangepaste wijnen: + € 24 pp
10 Smaken
2 Apero bites I 2 koude I 4 warme bereidingen | 2 desserts
Aangepaste wijnen: + € 32 pp
3 Gangen
Vegetarisch of glutenvrij
4 Gangen
Vegetarisch of glutenvrij
Desserten
Dame blanche
Ambachtelijk vanille-roomijs, amandel - chocoladesaus, verse slagroom
Cheesecake
Rood fruit, yoghurt crumble, amarena-roomijs
Moelleux
Chocolade, vanille-roomijs, crumble
Kolonel
Sorbet citroen, kletskop, vodka
Citroen meringue
Zanddeeg, cremeux citroen, Italiaanse meringue, sorbet
Lunch
Van woensdag tem zaterdag • 12u tot 15u
Voorgerecht + hoofdgerecht + koffie of thee
Voorgerecht
Vitello Tonato met kappertjes en tomaat
Of
Aspergesoep met grijze garnalen en zure room
Hoofdgerecht
Lamsfilet met boontjes, hachis parmentier en lamsjus
Of
Scholfilet met tartaarsaus, sucrine en frietjes in ossewit
Koffie of thee