OVER SAM

Heerlijk genieten

CONCEPT

Pareltje van Bazel

KAART

Ontdek onze kaart

RESERVEER

Kom genieten

CONTACT

Contacteer ons

Over Sam’s Wijnen

Geniet van onze wijn- en gastrobar te Bazel

Van een tijdelijke pop-up tot een bruisende wijnbar, waar de meest heerlijke wijnen worden geschonken – zo ontvouwde het verhaal van Sam’s Wijnen zich. In slechts enkele jaren tijd groeide Sam’s Wijnen uit tot een ware schat in het hart van Burcht. Hier kwamen wijnliefhebbers samen om te genieten van prachtige wijnen in een ongedwongen en gezellige atmosfeer, waardoor het de perfecte ontmoetingsplaats werd voor iedereen die de liefde voor wijn en gastronomie deelt.

In februari 2024 maakte Sam’s Wijnen een grote ambitieuze stap vooruit en openende het een splinternieuwe vestiging in Bazel-Kruibeke. In het nog charmantere pand bent u steeds welkom voor een uitmuntend glaasje wijn en dito gerecht. 

Over Sam's Wijnen
Over Sam's Wijnen
Over Sam's Wijnen
Betoverde sommelier

Bij Sam Geldof is de passie voor wijn overduidelijk voelbaar. Het is geen toeval, want al op jonge leeftijd stortte hij zich in de betoverende wereld van wijn en groeide hij uit tot een gerespecteerde sommelier bij Chef’s Table. Gedurende deze periode vergaarde Sam een schat aan ervaring, wat hem uiteindelijk inspireerde om zijn eigen onderneming te starten.

Over Sam's Wijnen
Ontdek samen met ons de wereld van wijnen met karakter,
waar de passie voor het vak en de liefde voor het verhaal achter elke fles centraal staan.
Hier bij Sam’s Wijnen gaan we voor niets minder dan het allerbeste.
Uitmuntende kwaliteit voor een betaalbare prijs

Sinds 2019 is Sam’s Wijnen, samen met het gedreven team, dé bestemming in Bazel voor liefhebbers van kwalitatieve wijnen tegen betaalbare prijzen. Naast onze mooie wijnkaart, hebben we ook een uitgebreide menukaart waaruit je kiest uit verschillende sharing dishes en culinaire gerechtjes.

En dat allemaal in een charmant, gezellig decor.

Over Sam's Wijnen

Sam's nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties.

Openingsuren

maandag

gesloten

dinsdag

gesloten

woensdag

12u – 23u

donderdag

12u – 23u

vrijdag

12u – 01u

zaterdag

12u – 01u

zondag

12u – 23u

Reserveer jouw tafeltje