ONS VERHAAL
proef de sfeer

SAM WIJN – HEERLIJK DRINKEN & TAFELEN IN EEN ONGEDWONGEN SFEER

 

Een avondje ontspannen in een gezellige sfeer met een lekker wijntje vergezeld van uitstekende hapjes en topgastronomie? Dan moet je bij Sam Wijn zijn. 4 seizoenen lang is het hier heerlijk zitten op een boogscheut van de Schelde. 

 

Van populaire wijnbar tot culinair verwenadresje 

 

Wat in 2019 als pop-up wijnbar en wijnhandel begon, groeide de voorbije jaren uit tot een topadres in Burcht, waar sommelier Sam, vriendin Melissa en het team je met plezier uitgelezen wijnen uitschenken tegen een vriendelijk prijskaartje. Maar ook de keuken onderging de voorbije jaren een ware metamorfose. Van lekkere apero bites tot sharing dishes van gastronomisch niveau om duimen en vingers bij af te likken: het prijkt op de kaart. De tapasplankjes zijn ongetwijfeld één van de bestsellers, maar kiezen is sowieso moeilijk. Met plezier adviseert Sam je er een bijpassend wijntje bij. 

Samwijn

 

Kom het zelf ontdekken

 

The proof of the pudding is in the eating, dus kom vooral zelf de wijnen per glas of per fles ontdekken. Zet je tanden in al het heerlijks en geniet van de fijne vibe die er in de zaak en vooral ook op het prachtige terras hangt. Doe die verrassende wijnontdekkingen aan een aangenaam prijsje en beleef een fijne middag/avond. 

 

Een feestje te vieren? Op sommige avonden kan de zaak ook afgehuurd worden, informeer zeker eens naar de mogelijkheden. 

 

Een favoriete wijn, bestel in de webshop 

 

Helemaal verknocht aan een favoriete wijn in de bar? Weet dat je deze ook online kunt bestellen in de webshop. Ook in de zaak is een selectie wijnen die je kunt meenemen te koop. Ideaal als cadeautje of om jezelf te verwennen. 

Kom langs

KOM LANGS Genieten van exclusieve selectie wijnen per glas of fles. originele aperitieven / Bieren / digestieve. Dagverse Sharing gerechten gastronomisch geserveerd.

Sam’s wijnen

Koningin Astridlaan BURCHT​

Bel ons

Nog vragen? Vind je niet wat je zoekt op onze site? Geef ons gerust een seintje.

+32 (0) 492 07 48 06 +32 (0) 3 284 43 16

Menu

Bekijk snel ons menu in pdf-formaat en laat je verrassen door onze unieke selectie.